Fredagsgolf

TILMELDING TIL FREDAGSTURNERINGEN

 

Tilmelding starter fredag morgen kl. 8.00 og slutter onsdag kl. 12.00. Alle tilmeldinger til 18-huls banen skal gøres via Golfbox. Der vil være et spørgsmål, I skal besvare om tidlig eller sen starttid - det er ikke et tvunget spørgsmål - så husk det selv! Åbn boksen ved 'Forespørgsel om starttid' og vælg enten tidligt eller sent. De nye tidszoner vil være: Tidligt kl. 07:30 - 08:20, i alt 24 spillere. Sent: kl. 08:30 - 09:30, i alt 68 spillere.

Ved at gå ind på Golfbox under klubturneringer, finder man fredagens turnering og ved at åbne den, kan man se hvem, der er tilmeldt og i hvilke rækker.

 

Tilmelding til fredagsgolf på 9-huls banen skal ligeledes ske på Golfbox.

  1. start er kl. 09:50 seneste mødetid 09:30.  (Læs indlæg herunder


Du kan læse alt om fredagsgolfen, hvis du klikker på her


REGLER FREDAGSGOLF 

 


RESULTAT AF FREDAGSTURNERINGEN


Resultater for både 18- og 9-huls banen i de enkelte rækker kan ses på Golfbox under RESULTATER (samme sted som i tilmelder jer). Den samlede stilling ses i Golfbox under Order of Merit.   


 

DEN LØBENDE FREDAGSTURNERING 2023

 

Vi har fra sæson 2023 elektronisk spillerscoreindtastning.

Når du modtager en mail med startlisten til den turnering, du har tilmeldt dig, vil der i mailen være et link til scoreindtastning – som på dagen- åbner den bold du er sat i, hvor også teested fremgår. (18H: damer 48 og herrer 51.)  9H: efter hcp.

 

 Alle fredagsturneringerne fra 1.maj er handicapregulerende. Dette gælder for begge baner.

 

TURNERINGER I FORBINDELSE MED ARRANGEMENTER.

 

Ved disse turneringer vil det fremgå af scorekortet, hvilket ”Tee nummer” der skal anvendes.