Venskab

Seniorklubben

Odsherred Golfklub Stårupvej 2  4573 Højby Sj.

Tirsdag den 17. september spillede vi på udebane venskabsmatch mod Dragsholm Seniorklub. Vi stillede med 29 spillere som alle mødte friske op kl. 8.30 til briefing og en lille ”skarp” før det gik løs kl. 9.00. Man kan rolig sige at vejret ikke var os venlig stemt med meget stærk blæst krydret med kraftige regnskyller ind imellem, men lidt sol blev det også til.

Efter endt spil var det tid hyggesnak og ordne scorekort mens en rigtig dejlig frokostbuffet blev gjort klar. Efter at have nyt frokosten blev det tid til præmie uddeling til de 5 bedste i hver række og de individuelle placeringer og score kan se på resultatlisten her på siden. Odsherred damerne spillede meget lige op med Dragsholm med en score af på 118 point af de bedste 5 placeret imod Dragsholms 121 points. Knap så tæt

var det hos herrerne hvor Odsherred scorede 141 points men Dragsholm fik 163 points.

Samlet vandt Dragsholm med 284 point imod Odsherreds 259 point.

Der var også præmier til ”tættest” flaget på par 3 hullerne og her havde Odsherred 4 herrer bland vinderne nemlig Hans Eriksen, Jørgen Stoltz, Finn Sørensen, Ernst C.C. Leuring og Henning Clemmensen.

 

Under kaffen takkede Kurt for en god og hyggelig golf dag og inviterede Dragsholm Seniorklub til revanche match i Odsherred den 18. september , 2020.

Dragsholm 

Odsherred

Kallundborg

Copyright @ All Rights Reserved Seniorklubben Odsherred Golfklub